mac website builder

EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY

(EGYMI)

 

 

 

EGYMI

 

 

BEMUTATKOZÁS

 

Módszertani Intézményünk már 1993 óta lát el utazótanári feladatokat Budapesten és vonzáskörzetében.

Feladatunk a hallássérült gyerekek és fiatalok integrációjának segítése, a korai életkortól kezdve egészen a középiskolai tanulmányok befejezéséig.
Biztosítjuk a gyermekek és fiatalok egyéni habilitációját és rehabilitációját egyéni fejlesztő órák keretében, támogatjuk és segítjük a szülőket és a befogadó pedagógusokat. Együttműködünk a gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó további szakemberekkel – orvosok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok – annak érdekében, hogy a lehető legjobb ellátásban részesüljenek tanítványaink.
Munkánk részét képezi továbbá a gyermekek audiológiai ellátásának nyomonkövetése, a megfelelő segédeszköz kiválasztásának és beállításának segítése.
Számos közösségi programot szervezünk és tartunk a gyerekeknek és fiataloknak, melynek köszönhetően remek csapatok kovácsolódnak össze, baráti kapcsolatok alakulnak. Olyan alkalmak ezek, amik gyerek és felnőtt arcára egyaránt mosolyt csalnak!

 

Tevékenységeinkről, szolgáltatásainkról és egyéb hasznos szakmai információkról tovább olvashat honlapunkon!

 

SAJÁT HONLAPUNK ITT:

egymi honlapja


ELÉRHERTŐSÉG

 

Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium

Cím:
1142 Budapest, Rákospatak u. 101.

Intézményegység vezető:
Lukács Szandra

 

Lukács Szandra

tel.:06 70 219 6561

 

EGYMI a Facebookon

 

egymi logó

ALAPÍTVÁNYUNK - AZ ÉP HALLÁSÉRT

 

Image Hosting by PictureTrail.com

 

UTAZÓTANÁRAINK SZERETETTEL VÁRJÁK JELENTKEZÉSÜKET!