site builder software

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK


 

 


AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

 

2020.02.18.

 

Kedves Szülők!

 

Az egyházak képviselőinek tájékoztatóját a leendő elsős diákok szülei számára 2020. 03.06-án, pénteken, 12:30-kor tartjuk a 1142 Rákospatak u.101. szám alatt.

 

 

2020.02.16.

 

Kedves Kollégák!

 

Boldvai Ferenc kollégánk mesterprogramjának ismertetője az alábbiakban érhető el:

Alapvetően egy szókincsfejlesztő szoftverre épül, amit itt bemutatok röviden, illetve földrajzzal kapcsolatos intézményi látogatásokról vannak képek és videók, amelyeket a tanórán fel lehet használni. Iinformatikai és mentálhigiénés előadások rövid összefoglalása is rendelkezésetekre áll az anyagban. Az anyaggal kapcsolatosan keressetek bizalommal!

tájékoztató

 

 

 

2020.02.10.

 

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők!

 

Az elemgyűjtő versenyen iskolánk a 20. helyen végzett az ország iskolái között. Összesen 98 kg elemet gyűjtöttünk, ez 240 főre kivetítve 0,41 kg/ fő. Az elemekért 4410,- forintot kapunk.

Mindenkinek köszönjük szépen a gyűjtögetést! Elemeket, akkumulátorokat továbbra is hozhatnak az intézménybe, ahol szelektíven gyűjtjük és gondoskodunk az elszállításról.

 

 

2020.01.31.

 

Felvételt hirdetünk logopédiai 5. évfolyamra

 

Intézményünk felvételt hirdet logopédiai 5. osztályba a 2020/2021-es tanévre. További információ: Bóiné Nagy Annamária

boinagy@gmail.com, illetve telefonon: 06 (1) 273-22-20

 

tájékoztató

 

 

2020.01.31.

 

Nyílt nap a Dr. Török Béla Óvodában

 

2020. március 5-én, csütörtökön nyílt napot tartunk a nagyothalló gyermekeket nevelő-oktató óvodánkban.Várjuk azokat a még nem óvodás, vagy integrált óvodai ellátásban részesülő hallássérült kisgyermekeket nevelő szülőket, óvodapedagógusokat, érdeklődőket, akik betekintést szeretnének nyerni a nálunk folyó intenzív fejlesztő munkába.

 

tájékoztató

 

2020.01.15.

 

Tisztelt Szülő!

 

Értesítem, hogy dr. Házlinger György, az iskola fenntartásáért és üzemeltetéséértfelelős Közép-Pesti Tankerületi Központ igazgatója 2020. február 6-án 16.00-17.00óra között a Budapest, Rákospatak utca 101. alatti épületben a földszinten a 24.számú teremben fogadó órát tart.

A jelzett időpontban felkereshető bármely, a fenntartó hatáskörébe tartozó üggyelkapcsolatosan, továbbá esetleges panasz, illetve javaslat is előterjeszthető.Előzetes bejelentkezés nem szükséges, kérem, forduljanak hozzá bizalommal.

Kovács Zsuzsanna

intézményvezető

 

tájékoztató

 

2019.12.16.

 

Karácsonyi vásár a Rákospatak utcai telephelyen

 

Kedves Szülők és Érdeklődők!

Szerdától újra megrendezzük hagyományos karácsonyi vásárunkat kollégiumunk aulájában.A vásár szerdán-csütörtökön 8-17 óráig, pénteken 16 óráig várja az érdeklődőket.A bevétellel a gyerekek szabadidős programjait támogatjuk.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

2019.11.16.

 

Sikereink a Sérült Fiatalok Fesztiválján, kiállítás a Jókai Klubban

 

A Virányosi Közösségi Ház 18. alkalommal rendezte meg a Sérült Fiatalok Fesztiválját, melynek keretében meghívásos művészeti pályázatot hirdetett 6-18 éves hallássérült, látássérült, mozgáskorlátozott fiatalok számára képző-, és iparművészeti kategóriákban. Intézményünk mindhárom telephelyéről küldött be alkotásokat: festményeket, számítógépes grafikákat, szőtteseket.

 

tájékoztató, képek

 

2019.11.12.

 

Kedves Szülők, érdeklődők!

 

Nyílt napot tartunk a leendő logopédiai és hallássérült első osztályos gyermekek szülei és az érdeklődők számára. A bemutató órák után kötetlen beszélgetésre hívjuk a látogatókat.

Időpontok:

2019. december 3-án, kedden 8:55-től - logopédiai osztály

2019. november 22-én, pénteken 8.00 órától - hallássérült osztály

Információ, bejelentkezés: 06 1 273-22-20 - Bóiné Nagy Annamária (intézményegység-vezető)

 

tájékoztató, logopédiai osztály

 

tájékoztató, hallássérült osztály

Helyszín: Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI és Kollégium. 1142 Budapest, Rákospatak u. 101.

 

Az iskola vezetősége

2019.10.02.

 

Kedves Felvételizők és Szülők!

 

Sok szeretettel várjuk nyílt napunkon 2019. november 5-én a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, KészségfejlesztőIskola, EGYMI és Kollégium Újváros parki telephelyén!

 

Címünk:1144 Budapest, Újváros park 1.

 

tájékoztató

2019.09.11.

 

Kedves Szülők,

 

Kedves Szülők és Támogatók!

 

Bizonyára emlékeznek, hogy az elmúlt tanévben az Önök szavazatai alapjánalapítványunk, a Nagyothalló Gyermekekért Alapítvány sikeresen vett részt azIKEA lakberendezési áruház által meghirdetett „Veled közösen” pályázatán.Ennek eredményeként új kanapékat, függönyöket, babzsákokat, szőnyeget ésvirágkaspókat vásárolhattunk a Kollégium fiú emeletére. Az IKEA munkatársaipedig önkéntes munka keretében festették színesre az óvoda emeletén lévőszekrények ajtajait. A szekrényeket aztán mi tettük még otthonosabbá.

 

Köszönjük a szavazatokat, a támogatást!

 

az Alapítvány kuratóriuma

 

tájékoztató

2019.06.

 

Kedves Szülők,

 

az alábbi linkre kattintva érik el a középfokú intézménybe történő beiratkozás folyamatáról szóló tájékoztatót a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan:

 

tájékoztató

2019.05.

 

Kedves Szülők!

 

Intézményünk szakiskolájába felvételt nyert tanulók szakképzésenként:

 

felvételt nyert tanulók

A felvett tanulókat április 30-ig írásban/e-mailben értesítjük.

3.

 

Kedves Szülők!

 

Intézményünk szakiskolájába jelentkezett tanulói szakképzésenként:

 

Tájékoztató

Az ideiglenes felvételi lista kihirdetésére április 12-én kerül sor. A felvett tanulókat április 30-ig írásban/e-mailben értesítjük.

4.

 

Kedves Szülők, érdeklődők!

 

2019. március 19-én, kedden nyílt napot tartunk a leendő első osztályos gyermekek szülei, és az érdeklődők számára. A bemutató óra után kötetlen beszélgetésre hívjuk a látogatókat. Hallássérült és logopédiai osztályunkban is ebben az időpontban tartjuk a nyílt napot. A hallássérült osztályban 8:00-től, a logopédiai osztályban 8:55-kor kezdünk. Információ, bejelentkezés: 06 1 273-22-20 - Némethné Szelle Krisztina (intézményegység-vezető) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI és Kollégium. 1142 Budapest, Rákospatak u. 101.

 

Az iskola vezetősége

5.

MKBT VEROCS Mozgás és élményterápiás szakosztály intézményünk halmozottan sérült tagozatán

 

A VEROCS szakosztálya heti rendszerességgel budapesti barlangokba, évente kétszer - hétvégi táborozás - keretében az ország különböző helyeire juttatja el tanulóinkat barlangtúrázni. Ezúton is köszönjük a lehetőséget, fogadják sok szeretettel az alábbi tájékoztatót.

Tájékoztató

6.

Kérjük, szavazzon a Nagyothalló Gyermekekért Alapítványra az IKEA pályázatán!

 

Iskolánk alapítványa, a „Nagyothalló Gyermekekért” Alapítvány sikeresen pályázott az IKEA Lakberendezési Kft. által kiírt „Veled közösen” pályázaton. Lehetőséget kaptunk a 2 millió forintos fődíj elnyerésére. Ehhez szükségünk van a segítségükre. Kérjük Önöket, hogy 2019. január 28-tól szavazzanak az alábbi weboldalon alapítványunkra: www.veledkozosen.hu

Tájékoztató

7.

Kedves Szülők, Támogatók!

 

Az alábbiakban olvashatják a Nagyothalló Gyermekekért Alapítvány tájékoztatóját a Rákospatak utcai telephelyünkön található játszóterek felújításával, bővítésével kapcsolatban.

Tájékoztató

 

8.

Eredményeink

 

Iskolánk tanulói november 28-án a Fővárosi Gyógypedagógiai Intézmények szavalóversenyén vettek részt.

Arany fokozatot értek el:

Bencsics Nándor (Rákospatak utca)

Nagy Fanni (Újváros park, Készségfejlesztő tagozat)

Kolompár Anna (Újváros park, Szakiskolai tagozat)

Ezüst fokozatot értek el:

Szolnoki Milán (Szőnyi út)

Nagy Barnabás (Szőnyi út)

Gratulálunk a felkészítő tanároknak és a tanulóknak a sikeres szereplésért!

Tájékoztató, képek

 

7.

Színesebb falak a Rákospatak utcai óvodában és kollégiumban

 

A Mosolygó Kórház Alapítvány segítségével életteli, vidám képek kerültek az óvoda közlekedő helyiségeinek és a kollégium lány emeletének falaira. Az őszi szünet előtt, október 26-án a Metropolitan Egyetem 30 dolgozója dekorálta a falakat a Mosolygó Kórház Alapítvány szervezésében.Ezúton is köszönjük a munkájukat, a segítségüket!

Tájékoztató, képek

 

7.

ELTE- Inkluzív Sportnap 2018

 

2018. szeptember 20.-án a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI és Kollégium sajátos nevelési igényű középiskolás tanulói immár 3. alaklommal vehettek részt az ELTE Inkulzív Sportnapon.

Beszámoló

 

8.

NYÍLT NAP AZ ÚJVÁROSPARKI TAGOZATON!

 

Iskolánk készségfejlesztő iskolai és szakiskolai tagozata nyílt napot hirdet. 2018.november 7-én (szerdán)9-12 óra közt sok szeretettel várjuk a továbbtanulni szándékozó tanulókat, tanáraikat és szüleiket.

Cím: 1144 Budapest, Újváros park 1.

 

 

9.

Kertészkedés

 

Rákospatak utcai telephelyünkön október 13-án a tanulók, a szülők és ikolánk dolgozói együtt kertészkedtek.Köszönjük szépen a segítséget!

Köszönő levél a kertészkedésért

10.
HIVATALOS ÜGYEK INTÉZÉSE A NYÁRI SZÜNETBEN

 

2018. július 5. szerda 9-13 óráig

2018. július 19. szerda 9-13 óráig

2018. augusztus 2. szerda 9-13 óráig

2018. augusztus 15. szerda 9-13 óráig

 

 

11.
FELHÍVÁS SZÜLŐKNEK

tájékoztató

 

 

12.
ANYÁKNAPI KÖSZÖNTŐ

tájékoztató

 

11.
FARSANG - KÖSZÖNET

tájékoztató