site builder software

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK


 

 


AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

2019.09.11.

 

Kedves Szülők,

 

Kedves Szülők és Támogatók!

 

Bizonyára emlékeznek, hogy az elmúlt tanévben az Önök szavazatai alapjánalapítványunk, a Nagyothalló Gyermekekért Alapítvány sikeresen vett részt azIKEA lakberendezési áruház által meghirdetett „Veled közösen” pályázatán.Ennek eredményeként új kanapékat, függönyöket, babzsákokat, szőnyeget ésvirágkaspókat vásárolhattunk a Kollégium fiú emeletére. Az IKEA munkatársaipedig önkéntes munka keretében festették színesre az óvoda emeletén lévőszekrények ajtajait. A szekrényeket aztán mi tettük még otthonosabbá.

 

Köszönjük a szavazatokat, a támogatást!

 

az Alapítvány kuratóriuma

 

tájékoztató

2019.06.

 

Kedves Szülők,

 

az alábbi linkre kattintva érik el a középfokú intézménybe történő beiratkozás folyamatáról szóló tájékoztatót a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan:

 

tájékoztató

2019.05.

 

Kedves Szülők!

 

Intézményünk szakiskolájába felvételt nyert tanulók szakképzésenként:

 

felvételt nyert tanulók

A felvett tanulókat április 30-ig írásban/e-mailben értesítjük.

3.

 

Kedves Szülők!

 

Intézményünk szakiskolájába jelentkezett tanulói szakképzésenként:

 

Tájékoztató

Az ideiglenes felvételi lista kihirdetésére április 12-én kerül sor. A felvett tanulókat április 30-ig írásban/e-mailben értesítjük.

4.

 

Kedves Szülők, érdeklődők!

 

2019. március 19-én, kedden nyílt napot tartunk a leendő első osztályos gyermekek szülei, és az érdeklődők számára. A bemutató óra után kötetlen beszélgetésre hívjuk a látogatókat. Hallássérült és logopédiai osztályunkban is ebben az időpontban tartjuk a nyílt napot. A hallássérült osztályban 8:00-től, a logopédiai osztályban 8:55-kor kezdünk. Információ, bejelentkezés: 06 1 273-22-20 - Némethné Szelle Krisztina (intézményegység-vezető) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI és Kollégium. 1142 Budapest, Rákospatak u. 101.

 

Az iskola vezetősége

5.

MKBT VEROCS Mozgás és élményterápiás szakosztály intézményünk halmozottan sérült tagozatán

 

A VEROCS szakosztálya heti rendszerességgel budapesti barlangokba, évente kétszer - hétvégi táborozás - keretében az ország különböző helyeire juttatja el tanulóinkat barlangtúrázni. Ezúton is köszönjük a lehetőséget, fogadják sok szeretettel az alábbi tájékoztatót.

Tájékoztató

6.

Kérjük, szavazzon a Nagyothalló Gyermekekért Alapítványra az IKEA pályázatán!

 

Iskolánk alapítványa, a „Nagyothalló Gyermekekért” Alapítvány sikeresen pályázott az IKEA Lakberendezési Kft. által kiírt „Veled közösen” pályázaton. Lehetőséget kaptunk a 2 millió forintos fődíj elnyerésére. Ehhez szükségünk van a segítségükre. Kérjük Önöket, hogy 2019. január 28-tól szavazzanak az alábbi weboldalon alapítványunkra: www.veledkozosen.hu

Tájékoztató

7.

Kedves Szülők, Támogatók!

 

Az alábbiakban olvashatják a Nagyothalló Gyermekekért Alapítvány tájékoztatóját a Rákospatak utcai telephelyünkön található játszóterek felújításával, bővítésével kapcsolatban.

Tájékoztató

 

8.

Eredményeink

 

Iskolánk tanulói november 28-án a Fővárosi Gyógypedagógiai Intézmények szavalóversenyén vettek részt.

Arany fokozatot értek el:

Bencsics Nándor (Rákospatak utca)

Nagy Fanni (Újváros park, Készségfejlesztő tagozat)

Kolompár Anna (Újváros park, Szakiskolai tagozat)

Ezüst fokozatot értek el:

Szolnoki Milán (Szőnyi út)

Nagy Barnabás (Szőnyi út)

Gratulálunk a felkészítő tanároknak és a tanulóknak a sikeres szereplésért!

Tájékoztató, képek

 

7.

Színesebb falak a Rákospatak utcai óvodában és kollégiumban

 

A Mosolygó Kórház Alapítvány segítségével életteli, vidám képek kerültek az óvoda közlekedő helyiségeinek és a kollégium lány emeletének falaira. Az őszi szünet előtt, október 26-án a Metropolitan Egyetem 30 dolgozója dekorálta a falakat a Mosolygó Kórház Alapítvány szervezésében.Ezúton is köszönjük a munkájukat, a segítségüket!

Tájékoztató, képek

 

7.

ELTE- Inkluzív Sportnap 2018

 

2018. szeptember 20.-án a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI és Kollégium sajátos nevelési igényű középiskolás tanulói immár 3. alaklommal vehettek részt az ELTE Inkulzív Sportnapon.

Beszámoló

 

8.

NYÍLT NAP AZ ÚJVÁROSPARKI TAGOZATON!

 

Iskolánk készségfejlesztő iskolai és szakiskolai tagozata nyílt napot hirdet. 2018.november 7-én (szerdán)9-12 óra közt sok szeretettel várjuk a továbbtanulni szándékozó tanulókat, tanáraikat és szüleiket.

Cím: 1144 Budapest, Újváros park 1.

 

 

9.

Kertészkedés

 

Rákospatak utcai telephelyünkön október 13-án a tanulók, a szülők és ikolánk dolgozói együtt kertészkedtek.Köszönjük szépen a segítséget!

Köszönő levél a kertészkedésért

10.
HIVATALOS ÜGYEK INTÉZÉSE A NYÁRI SZÜNETBEN

 

2018. július 5. szerda 9-13 óráig

2018. július 19. szerda 9-13 óráig

2018. augusztus 2. szerda 9-13 óráig

2018. augusztus 15. szerda 9-13 óráig

 

 

11.
FELHÍVÁS SZÜLŐKNEK

tájékoztató

 

 

12.
ANYÁKNAPI KÖSZÖNTŐ

tájékoztató

 

11.
FARSANG - KÖSZÖNET

tájékoztató